Seritë 360

Çift mbajtësesh prej çeliku të pandryshkshëm.

Shko te
360210.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift mbajtësesh prej çeliku të pandryshkshëm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift mbajtësesh prej çeliku të pandryshkshëm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi