Seritë 362

Kasetë plastike inspektimi.

Shko te
362036.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kasetë plastike inspektimi.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gjatësia Thellësia Lartësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë plastike inspektimi. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 270 mm. Thellësia: 100–80 mm. Lartësia: 360 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë plastike inspektimi. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 330 mm. Thellësia: 100–80 mm. Lartësia: 560 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë plastike inspektimi. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 360 mm. Thellësia: 100–80 mm. Lartësia: 730 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi