Серија 362

Пластична ѕидна кутија за инспекција.

Оди до
362036.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пластична ѕидна кутија за инспекција.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина Длабочина Висина
3D модели
Текст за опис
Пластична ѕидна кутија за инспекција. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 270 mm. Длабочина: 100–80 mm. Висина: 360 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Пластична ѕидна кутија за инспекција. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 330 mm. Длабочина: 100–80 mm. Висина: 560 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Пластична ѕидна кутија за инспекција. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 360 mm. Длабочина: 100–80 mm. Висина: 730 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi