Серија 360

Држачи за монтирање за единечни дистрибутивни колектори 3/4" од сериите 349, 350 и 592.

Оди до
360002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држачи за монтирање за единечни дистрибутивни колектори 3/4" од сериите 349, 350 и 592.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Држачи за монтирање за единечни дистрибутивни колектори 3/4" од сериите 349, 350 и 592.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi