Seritë 360

Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të thjeshtë 3/4” të serive 349, 350 dhe 592.

Shko te
360002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të thjeshtë 3/4” të serive 349, 350 dhe 592.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të thjeshtë 3/4” të serive 349, 350 dhe 592.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi