Серија 354

Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување.

Оди до
354054.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Централно растојание на излезот: 35 mm
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување излезна врска
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: 23 p. 1,5, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
3aacd816-4818-4a78-aa91-9707e5a60e7f
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: 23 p. 1,5, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
03cbbd79-f652-4a3d-bd04-366ef8437024
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: 23 p. 1,5, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
800e0964-a60e-4dd2-b4d1-4033fb327fdc
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: 23 p. 1,5, 5 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
248d5789-bbe5-45a9-aa14-41a4d389c5c9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти