Серија 5993

Приклучок.

Оди до
599350.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Приклучок. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Приклучок. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
3D модели
Текст за опис
Приклучок. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi