Seritë 5993

Tapë.

Shko te
599350.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tapë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Tapë. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Tapë. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi