Серија 3642

Крајно монтирање.за поврзување на отворот за воздух.

Оди до
364253.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Крајно монтирање.за поврзување на отворот за воздух.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Крајно монтирање.за поврзување на отворот за воздух. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Крајно монтирање.за поврзување на отворот за воздух. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
3D модели
Текст за опис
Крајно монтирање.за поврзување на отворот за воздух. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, влезови.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi