Серија 357

Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор.

Оди до
357502.png
357502_dim~-~page-1.png
357502.png
357502_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Главно централно растојание: 60 mm
Централно растојание на излезот: 40 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување излезна врска
3D модели
Текст за опис
Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: 23 p.1,5, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Главно централно растојание: 60 mm. Централно растојание на излезот: 40 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
3D модели
Текст за опис
Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: 23 p.1,5, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Главно централно растојание: 60 mm. Централно растојание на излезот: 40 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
3D модели
Текст за опис
Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: 23 p.1,5, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Главно централно растојание: 60 mm. Централно растојание на излезот: 40 mm.
SCIP code
65fd14b1-be4a-4589-821f-0769cb667aac
3D модели
Текст за опис
Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: 23 p.1,5, 5 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Главно централно растојание: 60 mm. Централно растојание на излезот: 40 mm.
SCIP code
08c5c3c1-db7e-4af7-9e5b-c01b8ea7d968
3D модели
Текст за опис
Едностран лиен моноблок двоен дистрибутивен колектор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, Приклучок за фитинзи Caleffi. излезна врска: 23 p.1,5, 6 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 10–110 °C. Главно централно растојание: 60 mm. Централно растојание на излезот: 40 mm.
SCIP code
77bf6406-caf5-4016-a69e-420b32cd62fe

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi