Серија 360

Пар држачи за монтирање за 3/4" и 1" двојни дистрибутивни колектори од сериите 356, 356 IS и 357.

Оди до
360003.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар држачи за монтирање за 3/4" и 1" двојни дистрибутивни колектори од сериите 356, 356 IS и 357.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Пар држачи за монтирање за 3/4" и 1" двојни дистрибутивни колектори од сериите 356, 356 IS и 357.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi