Seritë 360

Çift kapësesh për montimin e kolektorëve shpërndarës të dyfishtë 3/4” dhe 1” të serive 356, 356 IS dhe 357.

Shko te
360003.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh për montimin e kolektorëve shpërndarës të dyfishtë 3/4” dhe 1” të serive 356, 356 IS dhe 357.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kapësesh për montimin e kolektorëve shpërndarës të dyfishtë 3/4” dhe 1” të serive 356, 356 IS dhe 357.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi