Серија 362

Држачи за монтирање за двојни разводни колектори од сериите 356 и 357.

Оди до
362001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држачи за монтирање за двојни разводни колектори од сериите 356 и 357.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Држачи за монтирање за двојни разводни колектори од сериите 356 и 357.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi