Seritë 362

Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të dyfishtë të serive 356 dhe 357.

Shko te
362001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të dyfishtë të serive 356 dhe 357.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të dyfishtë të serive 356 dhe 357.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi