Seritë 356

-

Shko te
356606IS.png
356604%20IS_dim~-~page-1.png
356606IS.png
356604%20IS_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Distanca qendrore kryesore: 60 mm
Distanca qendrore nga dalja: 40 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhja e daljes
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Me izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 4 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 60 mm. Distanca qendrore nga dalja: 40 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Me izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 6 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 60 mm. Distanca qendrore nga dalja: 40 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Me izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 8 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 60 mm. Distanca qendrore nga dalja: 40 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Me izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e daljes: 23 p.1,5, 10 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 60 mm. Distanca qendrore nga dalja: 40 mm.
SCIP code
744887bf-1cc0-4b66-b175-6fd4849385b7

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi