Seritë 3642

Rekorderi fundore për lidhjen e zgavrës së ajrit.

Shko te
364253.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore për lidhjen e zgavrës së ajrit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore për lidhjen e zgavrës së ajrit. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore për lidhjen e zgavrës së ajrit. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore për lidhjen e zgavrës së ajrit. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, hyrje.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi