Seritë 3640

Rekorderi fundore.

Shko te
364050.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: 23 p.1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore. Lidhjet: 23 p.1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi