Seritë 3641

Tapë.

Shko te
364150.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Tapë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
Modele 3D
Teksti i tenderit
Tapë. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi