Seritë 356

By-pass diferencial për kolektorë shpërndarjeje të dyfishtë të serive 356 dhe 357.

Shko te
356050.png
356050_sez~-~page-1.png
356050_dim~-~page-1.png
356050.png
356050_sez~-~page-1.png
356050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

By-pass diferencial për kolektorë shpërndarjeje të dyfishtë të serive 356 dhe 357.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C
Cilësimi fiks i presionit diferencial: 20 (2000 mm c.a.) kPa

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
By-pass diferencial për kolektorë shpërndarjeje të dyfishtë të serive 356 dhe 357. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Lidhja për rakorderat Caleffi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Cilësimi fiks i presionit diferencial: 20 (2000 mm c.a.) kPa.
SCIP code
2e6d662c-f42f-41c8-95db-4ac6e90f0ded

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi