Серија 360

Пар од нерѓосувачки држачи за монтирање.

Оди до
360210.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар од нерѓосувачки држачи за монтирање.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Пар од нерѓосувачки држачи за монтирање.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi