Серија 354

Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување.

Оди до
354254.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Централно растојание на излезот: 35 mm
Материјал: месинг , месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS
WRAS
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување излезна врска
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг.
SCIP code
18f3763f-cb10-4991-9e76-0a571c714d15
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
1c65d02f-9459-4a7e-bc44-f785f2336528
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
8fb9f98e-27a3-46b0-8ad2-86be34b011f6
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Модуларен единечен дистрибутивен колектор со вентили за исклучување. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Рамно седиште. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Ø 13, 5 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
a2f693f2-e3ec-4e86-a701-79ac161b7b87

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi