Серија 5995

Единечен радијален краен приклучок.

Оди до
599553.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единечен радијален краен приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Единечен радијален краен приклучок. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, радијална врска. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез, радијална врска.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
3D модели
Текст за опис
Единечен радијален краен приклучок. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единечен радијален краен приклучок. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi