Seritë 5995

Rekorderi fundore radiale e thjeshtë.

Shko te
599553.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore radiale e thjeshtë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e thjeshtë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje radiale. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore, lidhje radiale.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e thjeshtë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e thjeshtë. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi