Seritë 659

Kasetë inspektimi për kolektorët e shpërndarjes të serive 349, 350, 592, 662, 671, 664 dhe 665.

Shko te
659045.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kasetë inspektimi për kolektorët e shpërndarjes të serive 349, 350, 592, 662, 671, 664 dhe 665.
Me morsetë me mbërthim me shtyrje.

Të dhënat teknike

Materialet: Fletë metalike e lyer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Thellësia Lartësia Gjerësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë inspektimi për kolektorët e shpërndarjes të serive 349, 350, 592, 662, 671, 664 dhe 665. Me morsetë me mbërthim me shtyrje. Thellësia: 80–120 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 400 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë inspektimi për kolektorët e shpërndarjes të serive 349, 350, 592, 662, 671, 664 dhe 665. Me morsetë me mbërthim me shtyrje. Thellësia: 80–120 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 600 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë inspektimi për kolektorët e shpërndarjes të serive 349, 350, 592, 662, 671, 664 dhe 665. Me morsetë me mbërthim me shtyrje. Thellësia: 80–120 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 800 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasetë inspektimi për kolektorët e shpërndarjes të serive 349, 350, 592, 662, 671, 664 dhe 665. Me morsetë me mbërthim me shtyrje. Thellësia: 80–120 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 1000 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi