Seritë 658

Çift kapësesh montuese.

Shko te
658100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh montuese.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kapësesh montuese.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi