Seritë 661

Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182.

Shko te
661085.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182.

Të dhënat teknike

Materialet: Fletë metalike e lyer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Thellësia Lartësia Gjerësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182. Thellësia: 110–150 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 400 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182. Thellësia: 110–150 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 600 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182. Thellësia: 110–150 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 800 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182. Thellësia: 110–150 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 1000 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kuti për kolektorët e serive 662, 671 dhe 668...S1, seritë 664 dhe 665 dhe njësitë rregulluese të serisë 182. Thellësia: 110–150 mm. Lartësia: 500 mm. Gjerësia: 1200 mm. Materialet: Fletë metalike e lyer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi