Seritë 182

Njësi rregulluese e pikëvenosjes e montuar paraprakisht.

Shko te
182521A2L.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi rregulluese e pikëvenosjes e montuar paraprakisht.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 25–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësi rregulluese e pikëvenosjes e montuar paraprakisht. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
SCIP code
0e12a3c1-96ca-46db-a02b-88e43df6e22a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart