Seritë 675

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 182 me kolektorët e serive 670 dhe 671.

Shko te
675004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 182 me kolektorët e serive 670 dhe 671.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 182 me kolektorët e serive 670 dhe 671. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi