Серија 675

Пар на приклучоци со заптивки за конекција со серија 182 до 670 и 671 серија на дистрибутивни колектори.

Оди до
675004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар на приклучоци со заптивки за конекција со серија 182 до 670 и 671 серија на дистрибутивни колектори.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Пар на приклучоци со заптивки за конекција со серија 182 до 670 и 671 серија на дистрибутивни колектори. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi