Серија 182

Рдиница за регулирање на зададаената точка со средно дистрибутивен комплет за примарно коло.

Оди до
182621A2L002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рдиница за регулирање на зададаената точка со средно дистрибутивен комплет за примарно коло.
Комплетно со:

  • термостатска регулациона единица за поставена точка;
  • комплет за средна дистрибуција со вградени штитници и вентили за исклучување за примарно коло;
  • комплет за бај-пас на основно коло;
  • безбедносен термостат;
  • високо-ефикасна пумпа, UPM3S Auto 25-60.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Температурен опсег за прилагодување: 25–55 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Рдиница за регулирање на зададаената точка со средно дистрибутивен комплет за примарно коло. Комплетно со:термостатска регулациона единица за поставена точка;комплет за средна дистрибуција со вградени штитници и вентили за исклучување за примарно коло;комплет за бај-пас на основно коло;безбедносен термостат;високо-ефикасна пумпа, UPM3S Auto 25-60. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
3D модели
Текст за опис
Рдиница за регулирање на зададаената точка со средно дистрибутивен комплет за примарно коло. Комплетно со:термостатска регулациона единица за поставена точка;комплет за средна дистрибуција со вградени штитници и вентили за исклучување за примарно коло;комплет за бај-пас на основно коло;безбедносен термостат;високо-ефикасна пумпа, UPM3S Auto 25-60. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–55 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi