Серија 182

Диференцијален бајпас комплет со фиксна поставка 25 kPa (2.500 mm w.g.).

Оди до
182000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Диференцијален бајпас комплет со фиксна поставка 25 kPa (2.500 mm w.g.).

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Диференцијален бајпас комплет со фиксна поставка 25 kPa (2.500 mm w.g.). Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.
SCIP code
5fc45199-9864-4242-91ce-3ce3378b1249

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi