Seritë 182

Grup by-pass-ësh diferencialë me konfigurim të fiksuar 25 kPa (2,500 mm w.g.).

Shko te
182000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup by-pass-ësh diferencialë me konfigurim të fiksuar 25 kPa (2,500 mm w.g.).

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup by-pass-ësh diferencialë me konfigurim të fiksuar 25 kPa (2,500 mm w.g.). lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi