Серија 675

Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 182 до 662 и 664 серија на дистрибутивни колектори.

Оди до
675005.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 182 до 662 и 664 серија на дистрибутивни колектори.

Цртежи и спецификации

Број на дел Во врска OUT конекција
3D модели
Текст за опис
Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 182 до 662 и 664 серија на дистрибутивни колектори. Во врска: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M. OUT конекција: Ga 1" (ISO 228-1) M.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти