Серија 658

Пар држачи за монтирање.

Оди до
658100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар држачи за монтирање.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Пар држачи за монтирање.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi