Серија 659

Инспекциска ѕидна кутија за дистрибутивни колектори од сериите 349, 350, 592, 662, 671, 664 and 665

Оди до
659045.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Инспекциска ѕидна кутија за дистрибутивни колектори од сериите 349, 350, 592, 662, 671, 664 and 665
Со стегач за притискање.

Технички податоци

Материјал: обоен метален лим

Цртежи и спецификации

Број на дел Длабочина Висина ширина
3D модели
Текст за опис
Инспекциска ѕидна кутија за дистрибутивни колектори од сериите 349, 350, 592, 662, 671, 664 and 665 Со стегач за притискање. Длабочина: 80–120 mm. Висина: 500 mm. ширина: 400 mm. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Инспекциска ѕидна кутија за дистрибутивни колектори од сериите 349, 350, 592, 662, 671, 664 and 665 Со стегач за притискање. Длабочина: 80–120 mm. Висина: 500 mm. ширина: 600 mm. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Инспекциска ѕидна кутија за дистрибутивни колектори од сериите 349, 350, 592, 662, 671, 664 and 665 Со стегач за притискање. Длабочина: 80–120 mm. Висина: 500 mm. ширина: 800 mm. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Инспекциска ѕидна кутија за дистрибутивни колектори од сериите 349, 350, 592, 662, 671, 664 and 665 Со стегач за притискање. Длабочина: 80–120 mm. Висина: 500 mm. ширина: 1000 mm. Материјал: обоен метален лим.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi