Seritë 5366

Rregullator me cilindër të ndërrueshëm. Prej bronxi. Prirobnièni prikljuèki, PN 16.

Shko te
536660.png
536660_dim~-~page-1.png
536660.png
536660_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator me cilindër të ndërrueshëm. Prej bronxi. Prirobnièni prikljuèki, PN 16.
To be coupled with flat counterflanges EN 1092-1.
With stainless steel double pressure gauge in glycerine bath:
- 0–25 bar upstream;
- 0–10 bar downstream.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,5–6 bar
Materialet: Bronz

Certifikimet

ACS
WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator me cilindër të ndërrueshëm. Prej bronxi. Prirobnièni prikljuèki, PN 16. To be coupled with flat counterflanges EN 1092-1. With stainless steel double pressure gauge in glycerine bath: - 0–25 bar upstream; - 0–10 bar downstream. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,5–6 bar. DN: DN 65 (trupi). Materialet: Bronz.
SCIP code
efe5efa7-e555-494d-826c-db9d5e9c2248

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart