Seritë 5360

Fishek rezervë për valvulat e reduktimit të presionit të serive 5360, 5362, 5365 dhe 5366.

Shko te
536004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë për valvulat e reduktimit të presionit të serive 5360, 5362, 5365 dhe 5366.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë për valvulat e reduktimit të presionit të serive 5360, 5362, 5365 dhe 5366.
SCIP code
12b53302-1ef5-4a56-a874-d66e7434f5e4
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë për valvulat e reduktimit të presionit të serive 5360, 5362, 5365 dhe 5366.
SCIP code
d45b8053-0e1b-4fdb-a33a-0ec7e65ee49c
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë për valvulat e reduktimit të presionit të serive 5360, 5362, 5365 dhe 5366.
SCIP code
1af9cd6b-3386-4d11-959d-59d015d50d0f
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë për valvulat e reduktimit të presionit të serive 5360, 5362, 5365 dhe 5366.
SCIP code
a16e1368-c196-45f9-8b05-07d23539d813

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi