Серија 5360

Резервен кертриџ за вентили за намалување на притисокот од сериите 5360, 5362, 5365 и 5366.

Оди до
536004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен кертриџ за вентили за намалување на притисокот од сериите 5360, 5362, 5365 и 5366.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ за вентили за намалување на притисокот од сериите 5360, 5362, 5365 и 5366.
SCIP code
12b53302-1ef5-4a56-a874-d66e7434f5e4
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ за вентили за намалување на притисокот од сериите 5360, 5362, 5365 и 5366.
SCIP code
d45b8053-0e1b-4fdb-a33a-0ec7e65ee49c
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ за вентили за намалување на притисокот од сериите 5360, 5362, 5365 и 5366.
SCIP code
1af9cd6b-3386-4d11-959d-59d015d50d0f
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ за вентили за намалување на притисокот од сериите 5360, 5362, 5365 и 5366.
SCIP code
a16e1368-c196-45f9-8b05-07d23539d813

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi