Seritë 359

Aksesorë për kolektorë të serisë 359.

Shko te
359002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aksesorë për kolektorë të serisë 359.

Të dhënat teknike

Materialet: Teknopolimer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aksesorë për kolektorë të serisë 359. Materialet: Teknopolimer.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi