Seritë 359

Njësi me valvula mbyllëse kryesore.

Shko te
359100.png
359100.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi me valvula mbyllëse kryesore.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi me valvula mbyllëse kryesore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
54abcafc-2b09-49bc-9232-d8d066aab8e8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi