Seritë 359

Njësi me valvul mbyllëse kryesore të inspektueshme (çelësi i kuq).

Shko te
359193.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi me valvul mbyllëse kryesore të inspektueshme (çelësi i kuq).

Note

Trup aliazh CR i qëndrueshëm ndaj dezinkifikimit me "PËRMBAJTJA TË ULËT PLUMBI" e disponueshme me kërkesë me kodin fundor: 001.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi me valvul mbyllëse kryesore të inspektueshme (çelësi i kuq).
SCIP code
33ae3fc7-a45d-442d-946c-7f2c11571f17

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi