Seritë 359

Njësi me valvul mbyllëse kryesore të inspektueshme (çelësi blu).

Shko te
359192.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi me valvul mbyllëse kryesore të inspektueshme (çelësi blu).

Note

Trup aliazh CR i qëndrueshëm ndaj dezinkifikimit me "PËRMBAJTJA TË ULËT PLUMBI" e disponueshme me kërkesë me kodin fundor: 001.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi me valvul mbyllëse kryesore të inspektueshme (çelësi blu).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi