Серија 359

Единица со главен вентил за исклучување што може да се прегледа (сино копче).

Оди до
359192.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица со главен вентил за исклучување што може да се прегледа (сино копче).

Note

CR тело од легура отпорно на децинкификација „НИЗОК СТЕПЕН НА ОЛОВО“ достапно на барање со продолжението на шифрата: 001.

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единица со главен вентил за исклучување што може да се прегледа (сино копче).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi