Seritë 359

Pjesa e poshtme e kutisë.

Shko te
359011.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesa e poshtme e kutisë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesa e poshtme e kutisë.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesa e poshtme e kutisë.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesa e poshtme e kutisë.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesa e poshtme e kutisë.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi