Seritë 359

Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse individuale.

Shko te
359410.png
359410.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse individuale.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Distanca qendrore nga dalja: 35 mm
Materialet: Nikel

Note

Trup aliazh CR i qëndrueshëm ndaj dezinkifikimit me "PËRMBAJTJA TË ULËT PLUMBI" e disponueshme me kërkesë me kodin fundor: 001.

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e daljes së nxehtë Lidhja e daljes së ftohtë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse individuale. lidhja e daljes së nxehtë: 3 dalje, lidhje me kapëse. lidhja e daljes së ftohtë: 4 dalje, lidhje me kapëse. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Distanca qendrore nga dalja: 35 mm. Materialet: Nikel.
SCIP code
0ba450b1-47f2-418e-b6c4-8ae9c3742614
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse individuale. lidhja e daljes së nxehtë: 4 dalje, lidhje me kapëse. lidhja e daljes së ftohtë: 5 dalje, lidhje me kapëse. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Distanca qendrore nga dalja: 35 mm. Materialet: Nikel.
SCIP code
01fe8226-671c-4106-bec8-d47e1a307117

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi