Seritë 359

Kolektor me valvula mbyllëse individuale (dorezat blu).

Shko te
359240.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor me valvula mbyllëse individuale (dorezat blu).

Note

Trup aliazh CR i qëndrueshëm ndaj dezinkifikimit me "PËRMBAJTJA TË ULËT PLUMBI" e disponueshme me kërkesë me kodin fundor: 001.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e daljes
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me valvula mbyllëse individuale (dorezat blu). lidhja e daljes: 4 dalje, lidhje me kapëse.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me valvula mbyllëse individuale (dorezat blu). lidhja e daljes: 5 dalje, lidhje me kapëse.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi