Серија 359

Колектор со индивидуални вентили за исклучување (сини копчиња).

Оди до
359240.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Колектор со индивидуални вентили за исклучување (сини копчиња).

Note

CR тело од легура отпорно на децинкификација „НИЗОК СТЕПЕН НА ОЛОВО“ достапно на барање со продолжението на шифрата: 001.

Цртежи и спецификации

Број на дел излезна врска
3D модели
Текст за опис
Колектор со индивидуални вентили за исклучување (сини копчиња). излезна врска: 4 излези, поврзувања со клипови.
3D модели
Текст за опис
Колектор со индивидуални вентили за исклучување (сини копчиња). излезна врска: 5 излези, поврзувања со клипови.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi