Серија 359

Колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со индивидуални вентили за исклучување.

Оди до
359410.png
359410.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со индивидуални вентили за исклучување.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Централно растојание на излезот: 35 mm
Материјал: месинг

Note

CR тело од легура отпорно на децинкификација „НИЗОК СТЕПЕН НА ОЛОВО“ достапно на барање со продолжението на шифрата: 001.

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучок за топол штекер приклучок за ладен излез
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со индивидуални вентили за исклучување. приклучок за топол штекер: 3 излези, поврзувања со клипови. приклучок за ладен излез: 4 излези, поврзувања со клипови. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг.
SCIP code
0ba450b1-47f2-418e-b6c4-8ae9c3742614
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со индивидуални вентили за исклучување. приклучок за топол штекер: 4 излези, поврзувања со клипови. приклучок за ладен излез: 5 излези, поврзувања со клипови. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Централно растојание на излезот: 35 mm. Материјал: месинг.
SCIP code
01fe8226-671c-4106-bec8-d47e1a307117

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi