Серија 359

Естетска покривна плоча.

Оди до
359803.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Естетска покривна плоча.

Технички податоци

Материјал: нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Завршница
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Естетска покривна плоча. Завршница: обложена. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Естетска покривна плоча. Завршница: брусена. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi