Серија 359

Додатоци за колектори од серија 359.

Оди до
359024.png
359024.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Додатоци за колектори од серија 359.

Low Lead

Note

Може да се користи со алатката за стегање на профилот H - TH - U.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi